“Космічний” квест у “Просторі, дружньому до дітей”

У «Просторі, дружньому до дітей» активно проводять різноманітні квести. Адже це завжди енергійний та динамічний вид дозвілля, який до речі передбачає інтелектуальну складову – для того, аби перейти до наступного завдання, варто відгадати загадку або ребус, виконати певне завдання, щоб отримати підказку ?
Особливістю саме цього квесту є те, що його організували наші волонтерки, які проявили ініціативу, що радо була підтримана працівниками Простору. Дівчата власноруч створили піньяту, яка була наповнена цукерками, до яких ще треба було дістатися – спочатку перевірити свої знання про Космос, розгадавши купу загадок, а тоді вже отримати з неї смаколики. І хоча Планета «Кіндер» виявилася доволі міцною, але спільними зусиллями та своєю наполегливістю наші маленькі гості впоралися з цією задачею ?
Сам процес «завойовування Планети» викликав у дітей масу посмішок, які гріють серце працівникам Простору. Тож з гарними емоціями ми повернемося вже у п’ятницю, адже нові сюрпризи ще попереду ?
Нагадуємо, що робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich