Майстер-клас із приготування піци для відвідувачів Простору, дружнього до дітей

На даний момент безпекова ситуація не дозволяє нам повноцінно організувати дозвілля дітей у «Просторі, дружньому до дітей».

А от минулого тижня провели для дітей майстер-клас із приготування піци за підтримки замкової ресторації «Sir Lancelot».

Більшість із присутніх вперше самостійно, без допомоги батьків готували цю страву з присмаком Італії. А розкривали свої кулінарні таланти разом із професійними кухарями, які поділилися своїми секретами у приготуванні. Тісто було попередньо приготоване, а от розминати та розкачувати тісто діти вже могли самостійно.

Кожна піца мала свій неповторний візерунок із начинки та смак, адже інгрідієнти діти обирали собі самостійно – хтось ковбасу, хтось курку із ананасом, а хтось – і усе разом. Завдяки тому, що страва готувалася у професійній печі – вже за кілька хвилин діти разом зі своїми батьками скуштували свої кулінарні шедеври.

«Тепер я буду готувати таку смакоту і вдома! Мама тісто, а я все інше» – ділиться своїм першим досвідом 6-річна Настя.

Висловлюємо подяку замковій ресторації @sirlancelot.zp за чудово проведений майстер-клас та підтримку ініціатив для дітей.

Цього тижня Простір працює дистанційно. За новинами у роботі Простору слідкуйте у телеграм-каналі https://t.me/pddcaritaszp

Нагадуємо, що роботу «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich