Image

Паркетна гімнастика у “Просторі, дружньому до дітей”

Карітас Запоріжжя продовжує дбати не лише про дозвілля відвідувачів “Простору, дружнього до дітей”, а й про їх фізичний стан. Щоранку заняття починаються із невеликої зарядки, а днями вчора ще провели заняття з паркетної гімнастики. Це комплекс вправ, націлений на покращення опорно-рухової системи.
І якщо ви думаєте, що це було щось нудне, то дуже помиляєтеся. Адже хореограф Олена Зуб провела заняття в ігровій формі – «мишки» втікали від «неслухняних котиків», діти були «жабками». «їжачками», «тигренятами», «човниками» та «літачками».
Виявилося, що відвідувачі майстер-класу показали себе як пластичні та гнучкі учні, що із запалом виконують усі завдання. А ще вправи були не лише цікавими, а й корисними для хребта.
Дякуємо пані Олені – хореографу ансамблю народного танцю «Стожари» – за приділений час, чудовий майстер-клас та спільні зусилля для здоров’я дітей.

Нагадуємо, що робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *