Image

Перший тиждень осені у “Просторі, дружньому до дітей”

Із початком осені та навчання у школах дещо змінився і розклад у “Просторі, дружньому до дітей”. У вересні для молодшої групи дошкільнят заняття проходять зранку, а вже після обіду, після дистанційного навчання, заклад відвідують і школярі. Перший тиждень у новому графіку був цікавим і творчим:
☝ Розвивали дрібну моторику рук, виготовляючи поробки. Зі звичайного на перший погляд шматочка глини, з під рук дітей з’явилися глечики та монетки з тризубцем. А доки вони застигали, можна було розмалювати невеличкі фігурки тваринок.
☝ Розвивали фантазію та творчі навички за малюванням казкових хатинок та створення сувенірів у техніках аплікації та декупажу
Після заняття діти пішли додому з яскравими малюнками та оригінальними стаканчиками із букетами сухоцвітів.
☝ Провели перегляд фільмів для старших дітей та казкотерапію для молодших.
Малеча слухали про мишеня, а потім розмальовували героїв історії. Потім стали навіть учасниками казки про чарівний ліс із добрими й веселими мешканцями.
Нагадуємо, що слідкувати за розкладом можна у телеграм каналі Простору – https://t.me/pddcaritaszp
Роботу «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *