Image

Психолог у “Просторі, дружньому до дітей”

«Простір, дружній до дітей» є не лише місцем, де ваші діти можуть цікаво та безпечно провести дозвілля, але й отримати кваліфіковану допомогу та підтримку спеціалістів.
Психологом «Простору, дружнього до дітей» Оленою проводяться індивідуальні консультації для дітей та дорослих, групові заняття.
Психологічні групові заняття направлені на зменшення рівня тривоги, страхів, невпевненості у собі дітей та підлітків. Вони сприяють розвитку пізнавальних процесів, емоційного інтелекту, адекватної самооцінки, особистісному зростанню та комунікабельності.
Під час групового процесу, на задану тематику, учасники вчаться краще розуміти себе, свої почуття, виражати свої потреби, та якісно взаємодіяти один з одним в просторі.
Також проводяться психолого – педагогічні розвиваючі заняття з дітьми дошкільного віку. Цикл занять має на меті розвиток пізнавальних процесів дітей: пам’яті, мислення, уваги, вольових якостей; розвиток дрібної моторики, формування навичок взаємодії та роботи в групі, комунікації, організованості.
За потреби, ви можете звернутися за індивідуальною консультацією, якщо відчуваєте потребу у випадках:
– Труднощі адаптації на новому місці
– Туга за домом
– Переживання страху майбутнього
– Емоційна регуляція
– Замкнутість
– Апатія
– Відсутність сил
– Пережиття горя
– Страхи
– Тривога
– Безсоння
Для запису на консультацію звертатися за номером телефону: +38066 83 85 879 (Viber, Telegram)
Для запису на групові заняття – слідкуйте за розкладом у телеграм-каналі Простору https://t.me/pddcaritaszp
Нагадуємо, що роботу «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *