Image

Різдвяна вистава театру-лабораторія «Vie» у “Просторі, дружньому до дітей”

День святого Миколая – це свято дитячих посмішок та віри у чудеса, у цей день особливо хочеться подарувати дітям радість. Саме сьогодні у «Просторі, дружньому до дітей» актори Запорізького муніципального театру-лабораторія «Vie» влаштували різдвяну виставу «Миколаєві гостинці».
Цікаве та оригінальне дійство, зі впізнаваними героями занурила дітей у чарівну атмосферу, де добро завжди перемагає зло. Наприкінці діти отримали подарунковий набір солодощів з рук Святого Миколая і Карітас Запоріжжя та можливість сфотографуватися з акторами.
Ця вистава є частиною святкового благодійного проєкту театру-лабораторії “Vie” і Благодійного фонду “Бавовна”, що розрахований на збір коштів для придбання гаджетів для онлайн-навчання дітей з прифронтових міста Степногірськ та села Приморське Василівьского району. Інформацію та посилання на збір можна знайти на сторінці театру.
Щиро вдячні Театр-лабораторія VIE за те, що завітали, чудову виставу та теплі святкові емоції для дітей
Нагадуємо, що роботу «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *