Image

Відбулася робоча зустріч представників обласної влади та громадськості с приводу проведення форуму громадських організацій Запорізької області “ВИКЛИКИ ВОЄННОГО СТАНУ – СЬОГОДЕННЯ І МАЙБУТНЄ”

Відбулася робоча зустріч представників обласної влади та громадськості с приводу проведення форуму громадських організацій Запорізької області “ВИКЛИКИ ВОЄННОГО СТАНУ – СЬОГОДЕННЯ І МАЙБУТНЄ”.

Форум проходитиме у змішаному форматі (офлайн/онлайн) з дотриманням усіх правил безпеки.  Під час заходу учасники зможуть обмінятися думками та запропонувати свої ідеї для подальшого розвитку нашого регіону у непростих умовах боротьби з зовнішньою військовою агресією.

Програмою передбачене пленарне засідання, робота в тематичних секціях з визначення проблем і викликів, обговорення пропозицій в форматі «світового кафе» та інше. Програма Форуму буде розміщуватися на сторінці події http://surl.li/jzguo і надіслана зареєстрованим учасникам/цям напередодні події.

Фасилітатор по роботі з громадами Карітасу Запоріжжя буде вести панель по волонтерству, кому цікава ця тема, виклики сьогодення та майбутній розвиток, долучайтесь до форуму у вересні.

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/B7aBTXGyXtzEyJQk6

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *