Image

майстер-клас з виготовлення вощанки

Сьогодні у Центрі по роботі з дітьми й молоддю відбувся майстер-клас з виготовлення вощанки. У заході брали участь батьки та діти, а також представники центру, всі разом опановували нові навички.

Проводила майстер-клас  Наталка Острогляд @ontnt8 – представниця ГО “Аутизм свідоме батьківство” @autism_zp. Кожній учасниці Наталя приділяла увагу, пояснювала, який матеріал краще використовувати і на що звертати увагу.

Що таке вощанка, запитаєте ви?
Вощанка — це багаторазова обгортка для продуктів, яка ґарантує максимально можливий термін зберігання продуктів без шкоди для довкілля чи здоров’я людини. Склад: натуральні тканини, вощина. Вощина – це абсолютно екологічний матеріал. Він дуже тепломісткий та пластичний. Все це дозволяє використовувати вощину не лише в бджільництві, а й в декорі та дизайні інтер’єрів.

Для дітей цей майстер-клас – цікавий, захоплюючий процес, що розвиває дрібну моторику, вмикає уяву, а також залучає дітей до екологічного напрямку і бережливе відношення до навколишнього середовища.

Для дорослих поробки з вощини – це релакс, ароматерапія, а також можливість поспілкуватися зі своїми дітьми за межами своєї оселі.

Якщо ви бажаєте, щоб ваша родина відвідувала наші заходи, чекаємо на вас за адресою: вул. Фанатська, 17 (колишня Добролюбова), зупинка транспорту “Пр. Металургів” або “Концертна зала ім. Глінки”, Центр дітей і молоді @caritas.zp, телефон 050344 9009

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *