Image

Свято у “Просторі, дружньому до дітей” спільно із ДСНС

Карітас Запоріжжя у “Просторі, дружньому до дітей” зібрав 150 дітей на святкову програму “Юні пожежники” за участі Головне управління ДСНС України у Запорізькій області. Одночасна робота кількох локацій охопила велику кількість дітей, які мали змогу переміщуватися між активностями. Насичена програма дозволила знайти розваги для дітей різного віку – аплікація пожежної машини, аквагрим, естафета з можливістю спробувати себе у якості справжнього пожежника, анімаційна дискотека та лабіринт на асфальті.
Яскравим завершенням заходу став фестиваль фарб холі від працівників Простору та “рятувальний дощ” від пожежників, що дало змогу освіжитися та подекуди змити сліди фарби. Ми щиро вдячні ДСНС за чудове свято, яке нам вдалося спільними зусиллями створити для гостей Простору.
Нагадуємо, що «Простір, дружній до дитини» організовано в рамках проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not  та Caritas Österreich. Більше детальну інформацію та розклад можна знайти тут – https://t.me/pddcaritaszp
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *