Image

Театр юного глядача у “Просторі, дружньому до дітей”

Минулого тижня з анімаційною програмою до «Простору, дружнього до дитини» Карітас Запоріжжя завітав Запорізький академічний обласний театр юного глядача Лейтмотивом свята стала тема Дружби та Друзів. ?
Артисти в образах улюблених персонажів Боцмана та Сімки неабияк порадували дітей своїми запальними танцями, зарядкою, розважальними конкурсами та солодощами. Перемогла, звісно, Дружба ?
Спеціально була створена фотозона зі світлинами заходів Простору, що відбулися протягом червня. Діти могли знайти на них себе, своїх друзів або просто переглянути яскраві моменти. ?
Наприкінці відбувся квест на знання відомих пар-друзів із мультфільмів, а подарунками у ньому стали фігурки із повітряних кульок – діти пішли додому із «квітками», «собачками» та «мечами». ?
День хоч і видався спекотним, але це не завадило дітям провести його у колі нових друзів, що подарував їм Простір. Дякуємо Запорізькому академічному обласному театру юного глядача за подароване свято дітям. ☀️
Нагадуємо, що робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *