Image

Тренінг-зустріч Соціальні мережі

Соціальні мережі сьогодні — це універсальний інструмент для створення особистого бренду, вираження своєї соціальної позиції, просування бізнесу та самовираження. Саме про це говорили разом із волонтерами та працівниками Карітас Запоріжжя у стінах Запорізької обласної бібліотеки.

           

Комунікаційниці благодійного фонду Яна, Оля та Катерина за ідейної та організаційної підтримки фасилітатора по роботі з громадами Юрія Вдовцова провели тренінг-зустріч, де присутні мали можливість не лише почути досвід експерток-піарниць, а й із ентузіазмом виконали групове фотозавдання, результати якого розміщали у своїх сторіз. Учасники заходу швидко потоваришували як й у реальному житті, так і у соціальних мережах.

          

Плануємо зробити такі зустрічі регулярними, щоб більш детально вивчити обробку фото у графічних редакторах, зйомку коротких відео, написання текстів для соцмереж і дієві методи взаємодії зі своєю аудиторією. Будемо раді бачити і вас на наших майбутніх тренінгах.

          

Захід відбудеться в рамках проєктів: «Адвокація сталих соціальних послуг», «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні» та «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні».
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *