Захід, спільно з “Козацьким ліцеєм”

Сьогодні до “Простору, дружнього до дітей” завітала команда Комунальний заклад “Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів “Козацький ліцей” Запорізької обласної ради , які провели пізнавальний захід “Там, де добре”. На учасників чекали конкурси та майстер-класи у кількох локаціях, переміщуватися між якими команди мали змогу паралельно:
✅ Відгадування загадок
✅ Спортивна естафета
✅ Виготовлення антистрессу та патріотичної прикраси
✅ Конкурс малюнків на асфальті
Насичена програма нікого не лишила байдужим – естафета підняла командний дух та дозволила збадьоритися зранку, загадки внесли інтелектуальну складову у захід, а власноруч створені поробки викликали не лише посмішки, а й гордість на обличчях дітей.
Малюнки на асфальті вже давно стали одним із улюблених занять наших відвідувачів, а ми не перестаємо милуватися їхньою творчістю та кількості елементів у жовто-блакитних кольорах. Чудова нація підростає – розумні, спортивні, творчі дітлахи. А наша задача – всіляко підтримувати їх у цьому та надати можливості для розвитку.
Більше фото за посиланнями:
Розклад та подробиці у телеграм-каналі Простору – https://t.me/pddcaritaszp
Нагадуємо, що робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich