Села Степненської ОГТ – у колі уваги проєкту відновлення житла

Відбулася поїздка співробітників проєкту Карітас Запоріжжя «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях» до селища Лежине Степненcької ОТГ. Люди, житло яких постраждало від недавніх обстрілів російських воєнних злочинців, очікували наших спеціалістів, з якими познайомилися під час першої оперативно організованої поїздки до Степненської громади наприкінці серпня.

Тоді до роботи з відновлення були долучені до 20-ти постраждалих від обстрілів ворога домогосподарств, які відповідають критеріям вразливості нашого проєкту, який реалізується у співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Наразі проєкт «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях» має можливість співпраці з підрядниками.

Тож, у Лежиному 7 вересня були оформлені для надання ремонту документи на сім домогосподарств: шість за допомоги підрядника та одне на готівкову допомогу.