Image

Робота “Простору, дружнього до дітей” у світлинах

Сьогодні рівно місяць як для маленьких гостей Карітас Запоріжжя працює оновлений “Простір, дружній до дітей”! ?
Щодня в будні дні на хлопчиків та дівчаток чекає насичена програма від фахівців фонду. Чого тільки не було у цих стінах: вистави від провідних театрів міста, творчі майстер-класи, настольні ігри, спортивні чемпіонати, запрошені цікаві гості… Кожна дитина може знайти собі заняття до смаку і зустріти нових друзів.
Дехто приходить лише на великі заходи, а хтось – щодня чи декілька днів на тиждень, адже це місце вже стало чимось рідним. Ми отримуємо найбільшу нагороду – слова вдячності за цікавий день, посмішки на дитячих обличчях і обіцянки прийти ще раз.
Пропонуємо вам переглянути світлини із заходів, які відбулися протягом червня і хоча б на ці кілька хвилин відчути ту неймовірну атмосферу дитинства, що панує у “Просторі, дружньому до дитини”.
Більше світлин можна переглянути у відео на нашій сторінці – https://www.facebook.com/caritas.zp/videos/575579060956988
Робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» БО БФ «Карітас Запоріжжя». Більше детальну інформацію та розклад можна знайти тут – https://t.me/pddcaritaszp
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *