Image

Провели захід для дітей спільно зі стоматологом

У «Просторі, дружньому до дитини» від Карітас Запоріжжя значну увагу приділяють всебічному розвитку, адже заходи можуть бути не лише цікавими, а й корисними. Так, гігієна зубів є важливою «цеглинкою» здоров’я дитини. І днями до нас завітала Пяніга Ярослава – лікар-стоматолог клініки «Бліц-стоматологія», що провела повноцінний екскурс у питання догляду за ротовою порожниною з дитинства.
Розпочавши із тестів, виявилося, що хлопчики та дівчатка є досить обізнаними в цьому питанні. Усі вони знають, які продукти є шкідливими, а які – корисними. Лікар розказала, як правильно чистити зуби – не зі сторони в сторону, а зверху вниз і знизу вверх, «як віничком».
Найактивніші діти, що вірно продемонстрували це на макеті – отримали у подарунок зубні щітки, пасти та маленькі іграшки. Яскравим фіналом стали смачні льодяники від стоматологині без цукру, що не шкодять емалі.
Діти – це наше майбутнє, і лише спільними зусиллями ми можемо допомогти їм стати здоровим поколінням і зростати на благо своєї країни.
Захід організовано в рамках проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» БО БФ «Карітас Запоріжжя». Більше детальну інформацію про роботу «Простору, дружнього до дітей» та розклад можна знайти тут – https://t.me/pddcaritaszp
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *